へぎそば 昆 hegisoba kon
新潟に行った時のそばが美味しすぎた。
ので、県民ショーを見てたらたまたま紹介されたこちらへ。
お店の方が、隣の席のよく来るお客さんらしき人に「県民ショーに出て、見たって言うお客さんが沢山来られるんですよ。」と小声で言ったつもりであろう言葉が全部聞こえていました笑
肝心のお味はと言いますと、全然新潟と違った。
新潟の蕎麦はなぜあんなに美味しかったのか?
調理する時の水も関係あるのでは?と思うがそこまで徹底して新潟なのかなぁ。
このお店は普通に美味しいぐらいでした。
The soba when I went to Niigata was too tasty.
Therefore, when I saw the Kenmin-show(Japanese TV show), it happened to be introduced to here and i went.
The restaurant person said to a person who seems to be a frequent customer in the next seat, “A lot of customers come because seen the Kenmin-show. ” I heard it.
The key taste is different from Niigata at all.
Why was soba delicious in Niigata so much?
Is water related when cooking related also?Is it because Niigata is thoroughly done to that extent?
This restaurant was delicious normally.